top of page

INFO EN CONTACT

Hallo! Leuk dat je op mijn site bent. Ik ben Susanne en ik houd mij bezig met het ontwerpen en visualiseren van interieurs voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Enkele jaren geleden ben ik gestart als zelfstandig interieurontwerper. Vanaf het allereerste uur werkte ik al mijn ideeën uit in SketchUp om zo een duidelijk beeld te geven van het beoogde resultaat. En dat werkt goed.  

Om mij heen merkte ik echter dat 3D tekenen veel stylistes en interieurontwerpers niet even makkelijk af ging. Daardoor kost het maken van een professioneel voorstel ze veel extra tijd of nemen ze opdrachten niet aan omdat ze niet aan omdat een 3D uitwerking gewenst is. Zonde natuurlijk!

Zo kreeg ik steeds vaker de vraag om  plannen van anderen uit te werken in SketchUp. Een mooie samenwerking omdat beide partijen zo bezig zijn met dat wat zij het leukste vinden.

Daaruit ontstond SketchUpService; een dienst waarbij ik mij volledig richt op het ondersteunen van ontwerpers bij het uitwerken van hun plannen in 3D. Samen mooie plannen uitwerken.

Wie weet kan ik ook wat voor jou betekenen!

Groetjes,
Susanne van der Weerd

Portretfoto 2.jpg

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of gewoon een keertje kennismaken?
Neem dan contact met me op!

Tel          06-23 666 124

E-mail    info@sketchupservice.nl

ADRES

Wederikweg 9

9321 LJ Peize

KVK 74885766

 

Contact
bottom of page